Mapleton Crescent, London

THE PROJECT

A well established contractor asked us to provide a range of products on a supply only basis. Using the experience and knowledge of the Streetsure team,
we offered a variety of products that suited the specific elements of the brief. We supplied CAD designs and .dwg files to build into the clients BIM model. We provided quotes on a mix of bespoke and standard range cycle parking, corner protectors, mesh panelling, mailboxes, lockers, benches and planters.

_29A1732

'THE SOLUTION

The Streetsure team secured the contract and project managed the supply of these products to budget and within an agreed timeframe. We supplied Double Decker Cycle racks, space planned strategically to fit as many spaces into the area as possible along with corner protectors to reduce any damage when loading/unloading bicycles. Our ‘08 series’ recessed option was the mailbox of choice for this project. We sent off for an anomatch
colour - a bespoke colour which we purchased and applied at the manufacturing facility to create a unique one-off product, perfectly matched to the architects specifications.

Streetsure's secure lockers were supplied for a key fob access mail room. Bespoke STRATA timber benches with steel legs and aluminium planters, powder coated in RAL 8028 were supplied for a resident only access rooftop location, creating a unique viewing experience over the London skyline.
For any advice on space planning, CAD, .dwg files or the products specified in this case study please contact streetsureteam@bellsure.co.uk

There are no products